وبلاگ

دسترسی سریع

به گزارش “توسعه فولاد آذرآذین” به نقل از می متالز، خیرالله خادمی با اشاره به پروژه‌های ریلی در دست احداث تا پایان سال 1400 اظهار داشت: تا پایان سال 1400 احداث چند مسیر ریلی به طول 1660 کیلومتر در اولویت قرار دارد.  

وی با تشریح اولویت‌های دولت در ساخت مسیرهای ریلی و پروژه‌های راه آهن گفت: اولین اولویت احداث خط آهن چابهار به زاهدان است که خوشبختانه با توجه به اینکه منابع مالی آن تامین شده پیشرفت فیزیکی آن روند خوبی دارد. مقام معظم رهبری با درخواست دولت مبنی بر تامین بخشی از منابع مالی این پروژه از طریق توسعه صندوق ملی موافقت کردند و از این رو با این پروژه با شدت در حال انجام است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: مسیر ریلی یزد به اقلید به طول 280 کیلومتر در اولویت بعدی قرار دارد که با احداث این مسیر، استان فارس به استان یزد و از این مسیر به مشهد متصل می شوند.

خادمی با اشاره به اولویت سوم در پروژه‌های ریلی دولت افزود: اتمام خط آهن بستان آباد- تبریز اولویت سوم را در پروژه‌های ریلی دارد. سال گذشته این مسیر تا بستان آباد به بهره برداری رسید و ساخت باقیمانده آن تا تبریز در اولویت است.  

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل گفت: مسیر بعدی، خط آهن خواف به هرات است که با ساخت این پروژه برای اولین بار ایران به صورت ریلی به افغانستان متصل می‌شود که در حال حاضر این پروژه به طول 136 کیلومتر در حال احداث است.  

وی تاکید کرد: اتصال استان های کردستان، اردبیل و چهارمحال بختیاری به شبکه ریلی هم جزو اولویت‌ها قرار دارند.  

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مجموع این مسیرهای در اولویت به 1660 کیلومتر می‌رسد، گفت: پروژه یزد به اقلید، خواف به هرات به طول 66 کیلومتر، بستان آباد به تبریز به طول 44 کیلومتر تا پایان سال به بهره برداری می‌رسند.

خادمی ادامه داد: همچنین تا پایان سال 1400 استان کردستان از طریق همدان و استان‌های اردبیل و چهارمحال و بختیاری به شبکه ریلی متصل خواهند شد.

جهت خرید و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی و ناوانی های سبک و صنعتی ،تیر آهن و میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

سنگ آهن گران شد

رشد تقاضا سنگ‌‌‌آهن را گران کرد افزایش تقاضا برای سنگ‌‌‌آهن از سوی فولادسازان چینی و رشد بهای کنسانتره داخلی، عامل اصلی رشد نرخ سنگ‌‌‌آهن وارداتی به چین بود.به گفته منابع پلتس، کاهش تولید کنسانتره داخلی به دلیل افزایش نظارت‌‌‌های ایمنی بر معادن این کشور و رشد اندک حاشیه سود فولادسازان چینی زمینه افزایش بهای کنسانتره […]

0

بازگشت آرامش به بازار آهن

 بازار آهن تا حدود یک هفته بعد از راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران به دلیل التهاب کاذبی که در بازار ارز ایجاد شده بود دچار رشد قیمت شد و بعضا نرخ‌ها از سوی دلالان و واسطه‌های بازار آهن به صورت لحظه‌ای تعیین می‌شد. اما با فروکش کردن قیمت در بازار ارز، آهن و […]

0

کاهش واردات محصولات فولادی در ایالات متحده

 به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط موسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) در روز دوشنبه (۲۷ فوریه) نشان داد شرکت های فولادی مستقر در ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۳، واردات محصولات فولادی را به ۲.۶۱ میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان محصولات فولادی وارد شده به ایالات متحده در […]

0

8 میلیارد دلار در آمد ارزی فولادی ها

ارزش محصولات تولیدی صنعت فولاد در کشور سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار است که حدود ۸ میلیارد دلار آن راهی بازارهای صادراتی شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار آن در بازار داخلی عرضه می‌شود. درآمد ارزی ۸ میلیارد دلاری فولادی ها به گزارش آذر آذین، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، رسول […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود