وبلاگ

دسترسی سریع

به گزارش ” توسعه فولاد آذرآذین “ به نقل از ایرنا، براساس معاملات امروز بیش از ۱۰ میلیارد و ۶ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۱۵ هزار و ۹۳۸ میلیارد ریال داد و ستد شد. 

همچنین شاخص کل (هم‌وزن) با سه هزار و ۴۷۲ واحد کاهش به ۴۴۱ هزار و ۷۹۰ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با دو هزار و ۲۷۶ واحد افت به ۲۸۹ هزار و ۶۵۸ واحد رسیدند.

شاخص بازار اول ۹ هزار و ۸۸۶ واحد افزایش و شاخص بازار دوم ۱۰ هزار و  ۸۶۵ واحد کاهش داشت.

علاوه بر این در بین تمامی نمادها، نماد ملی صنایع مس ایران (فملی) با سه هزار و ۶۷۹ واحد، صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با سه هزار و ۴۲۰ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با سه هزار و ۴۴ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با یک هزار و ۸۳۲ واحد، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با یک هزار و ۱۱۷ واحد، فولاد خوزستان (فخوز) با ۷۸۲ واحد، توسعه معادن و فلزات (ومعادن) با  ۷۵۶ واحد،‌ سرمایه گذاری غدیر (وغدیر) با ۶۶۷ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با ۶۶۵ واحد و پتروشیمی جم (جم) با ۶۵۷ واحد، بانک تجارت (وتجارت) با ۶۵۲ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند.

در مقابل نماد سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با دو هزار و ۱۴۰ واحد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) با یک هزار و ۶۴۴ واحد، گروه مپنا (رمپنا) با ۹۸۶ واحد، ایران خودرو (خودرو) با ۹۵۸ واحد، مخابرات ایران (اخابر) با ۹۳۷ واحد، شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه) با ۸۱۳ واحد، فولاد خراسان (فخاس) با ۵۵۱ واحد، سایپا (خساپا) با ۳۶۲ واحد، گروه بهمن (خبهمن) با ۳۰۷ واحد، سرمایه گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) با ۳۰۵ واحد، سرمایه گذاری صدر تامین (تاصیکو) با ۲۸۷ واحد، تولیدی فولاد سپید فراب کویر (کویر) با ۲۳۷ واحد با تاثیر منفی بر شاخص همراه بودند.

برپایه این گزارش، امروز نماد ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان، ایران خودرو، بانک تجارت، سایپا، بانک صادرات ایران و سرمایه‌گذاری غدیر در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

گروه فلزات اساسی هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه یک میلیارد و ۵۰ میلیون برگه سهم به ارزش ۲۸ هزار و ۳۵۲ میلیارد ریال داد و ستد شد.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

شاخص فرابورس نیز بیش از ۴۸ واحد افزایش داشت و بر روی کانال ۱۷ هزار و ۳۳۹ واحد ثابت ماند.

همچنین در این بازار یک میلیارد و ۷۴۷ میلیون برگه سهم به ارزش ۵۵ هزار و ۳۵۶ میلیارد ریال داد و ستد شد.

امروز نمادهای سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، پلیمر آریاساسول (آریا)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، مدیریت انرژی تابان هور (وهور)، توسعه مسیر برق گیلان (بگیلان)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند)،‌ ویتانا (غویتا)، برق و انرژی پیوند گستر پارس (بپیوند)،‌گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، بیمه تجارت نو (بنو)، کشت و صنعت شهداب ناب خراسان (غشهداب)، توزیع داروپخش (دتوزیع)، دامداری تلیسه نمونه (تلیسه) تاثیر مثبت بر شاخص این بازار را داشتند.

همچنین نماد بانک دی (دی)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، شرکت آهن و فولاد ارفع (ارفع)‌،‌ اعتباری ملل (وملل)،‌ فرابورس ایران (فرابورس)،‌ توسعه و عمران استان کرمان (کرمان)، پتروشیمی مارون (مارون)، توسعه مولد نیروگاهی جهرم (بجهرم)، صنایع ماشین های اداری ایران (مادیرا)، توکاریل (توریل) و جنرال مکانیک (رنیک) با تاثیر منفی بر شاخص این بازار همراه بودند.

جهت خرید ،سفارش و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی،ناودانی های سبک و سنگین(صنعتی) ،تیرآهن، ورق،میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

سنگ آهن گران شد

رشد تقاضا سنگ‌‌‌آهن را گران کرد افزایش تقاضا برای سنگ‌‌‌آهن از سوی فولادسازان چینی و رشد بهای کنسانتره داخلی، عامل اصلی رشد نرخ سنگ‌‌‌آهن وارداتی به چین بود.به گفته منابع پلتس، کاهش تولید کنسانتره داخلی به دلیل افزایش نظارت‌‌‌های ایمنی بر معادن این کشور و رشد اندک حاشیه سود فولادسازان چینی زمینه افزایش بهای کنسانتره […]

0

بازگشت آرامش به بازار آهن

 بازار آهن تا حدود یک هفته بعد از راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران به دلیل التهاب کاذبی که در بازار ارز ایجاد شده بود دچار رشد قیمت شد و بعضا نرخ‌ها از سوی دلالان و واسطه‌های بازار آهن به صورت لحظه‌ای تعیین می‌شد. اما با فروکش کردن قیمت در بازار ارز، آهن و […]

0

کاهش واردات محصولات فولادی در ایالات متحده

 به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط موسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) در روز دوشنبه (۲۷ فوریه) نشان داد شرکت های فولادی مستقر در ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۳، واردات محصولات فولادی را به ۲.۶۱ میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان محصولات فولادی وارد شده به ایالات متحده در […]

0

8 میلیارد دلار در آمد ارزی فولادی ها

ارزش محصولات تولیدی صنعت فولاد در کشور سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار است که حدود ۸ میلیارد دلار آن راهی بازارهای صادراتی شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار آن در بازار داخلی عرضه می‌شود. درآمد ارزی ۸ میلیارد دلاری فولادی ها به گزارش آذر آذین، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، رسول […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود