وبلاگ

دسترسی سریع

تداوم رکود در بازارهای جهانی فولاد

به گزارش “توسعه فولاد آذرآذین” به نقل از ایرنا،‌ طی چند ماه گذشته بازار کالاهای اساسی از جمله فولاد با نوسان قیمتی فراوانی همراه بوده که ریشه آن در شیوع ویروسی است که صدها هزار نفر را به کام مرگ کشانده و حتی زمینه‌ساز رکود اقتصاد جهان شده است. با وجود از سرگیری فعالیت مجدد واحدهای تولیدکننده فولاد در دنیا، تقاضا برای خرید فولاد اندک است و به نظر می‌رسد فولاد فراز و نشیب‌های فراوانی را تجربه کند.

گزارش‌ها نشان می‌دهد بهای فولاد در دو ماه گذشته در بازارهای جهانی نه به دلیل افزایش تقاضا، بلکه به سبب افزایش بهای مواد اولیه مورد نیاز در تولید فولاد با افزایش همراه بوده است.

گفتنی است بروز اختلال در بازار تامین مواد اولیه فولاد به سبب تعلیق فعالیت واحدهای تولیدی، اعمال قرنطینه و محدودیت‌های سفر باعث افزایش بهای فولاد شده است.

همچنین یکی دیگر از عوامل موثر بر افزایش بهای فولاد را می‌توان کاهش عرضه قراضه در بازارهای جهانی برشمرد. کارشناسان بر این باورند اگر وضعیت بازار قراضه آهن در جهان با رونق روبرو نشود، روند افزایشی بهای فولاد در سال آینده میلادی تداوم می‌یابد که این مساله سبب افزایش سایر فراورده‌های فولادی مانند ورق گرم و سرد، تیرآهن و میلگرد می‌شود.

افت شدید تقاضا در اروپا

از دیگر سو افزایش شمار مبتلایان به بیماری کرونا سبب شده است بازار فولاد در کشورهای اروپایی نیز با کمبود مشتری روبرو شود.

بر اساس پیش‌بینی اتحادیه فولاد اروپا، «یورو فر»، برای رونق بازار فولاد اروپا باید تا انتهای سال جاری میلادی یا اوایل سال ۲۰۲۱ منتظر ماند. این مساله به این معناست که تا آن زمان نمی‌توان انتظار داشت که در کشورهای اروپایی شاهد رشد تقاضا برای خرید فولاد یا افزایش قیمت آن باشند.

همچنین بر اساس آمار انجمن جهانی فولاد، میزان تولید فولاد در اتحادیه اروپا در ماه مه ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تن اعلام شده که این رقم در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته میلادی با کاهش ۲۶.۸ روبرو شده است.

کاهش تولید فولادخام در جهان

بر اساس آمار انجمن جهانی فولاد میزان تولید فولاد خام در ۶۴ کشور عضو این گروه طی ماه مه ۸.۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ریزش داشته است و به سطح ۱۴۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تن رسیده است.

میزان تولید فولاد خام در خاورمیانه در مدت زمان مذکور با ۷.۳ کاهش به ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تن، تولید فولاد خام در آمریکای شمالی با حدود ۳۱ درصد افت به سطح ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تن و تولید فولاد آمریکای جنوبی در ماه مه نیز با ۲۵.۸ درصد کاهش به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن و تولید آفریقا با ۴۲ درصد افت ۷۰۰ هزار تن رسیده است.

جهت خرید ،سفارش و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی،ناودانی های سبک و سنگین(صنعتی) ،تیرآهن، ورق،میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

تفاوت ناودانی سبک و سنگین در چیست؟

ناودانی‌ها از جمله سطح مقطع‌های فولادی بسیار کاربردی هستند که می‌توانند در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار بگیرند و از ویژگی‌ها و مزیت‌های منحصربه‌فردی برخوردارند. این مقاطع فولادی همچون سایر سطح مقطع‌ها می‌توانند بر اساس فاکتورها و پارامترهای متعددی همچون سایز، ضخامت، نحوه تولید، طراحی و ساختار و … دسته‌بندی شوند. یکی از مهم‌ترین پارامترهای […]

0

مقایسه ناودانی سنگین با تیر آهن در ساخت اسکلت فلزی

امروزه در صنعت ساختمان‌سازی از سطح مقطع‌های فولادی متعددی استفاده می‌شود که هر کدام از ویژگی‌ها، مزیت‌ها و قابلیت‌های منحصربه‌فردی برخوردارند. ناودانی و تیرآهن از جمله سطح مقطع‌های بسیار پرکاربرد هستند که در بخش‌های مختلف ساختمان به کار رفته و می‌توانند از تنوع بالایی برخوردار باشند. تیرآهن یا تیرهای فولادی به منظور تحمل نیروهای موجود […]

0

کاربرد ناودانی سنگین در صنایع مختلف

ناودانی‌ که یک سطح مقطع به شکل حرف انگلیسی U است از جمله تجهیزات و ابزارهای بسیار کاربردی است که در بسیاری از صنایع استفاده‌های متعددی دارد. ناودانی‌ها می‌توانند بر اساس فاکتورهای متعددی همچون نحوه تولید، سایز و ابعاد، جنس، وزن و ضخامت، استانداردها و … دسته‌بندی شوند. ناودانی‌های سنگین یکی از انواع ناودانی‌ها است […]

0

نبشی اسپیرال چیست؟

نبشی‌ها از جمله سطح مقطع‌های بسیار کاربردی هستند که در دسته پروفیل‌ها قرار گرفته و می‌توانند در صنایع مختلف مورد استفاده قرار بگیرند. این مقاطع می‌توانند بر اساس فاکتورها و پارامترهای مختلفی دسته‌بندی شوند و از نظر اندازه، جنس، شکل ظاهری و فرآیند تولید و … تنوع بالایی دارند. نبشی‌های اسپیرال از جمله انواع نبشی‌های […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود