وبلاگ

دسترسی سریع

به گزارش ” توسعه فولاد آذرآذین “ به نقل از فلزات آنلاین، بر پایه داده‌های آماری وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی است، تولیدات فولادی، فولاد خام (میانی)، کاتد مس، شمش آلومینیوم و پودرآلومینا در فصل بهار امسال نسبت فصل مشابه در سال ۹۸ افزایش داشتند.

بیشترین میزان افزایش عملکرد در دوره مورد بررسی مربوط به شمش آلومینیوم با رقم ۴۶.۳ درصد و کمترین بازدهی هم در بخش تولیدات فولادی با ۱.۸ درصد ثبت شد.

تولید فولاد خام و رشد ۸.۵ درصدی

تولید فولاد خام (میانی) در دوره این گزارش رقم ۶ میلیون و ۹۶۹ هزار و ۹۰۰ تن را نشان می دهد که نسبت به ۶ میلیون و ۴۲۶ هزار و ۸۰۰ تن عملکرد سه ماهه آغازین پارسال افزایش ۸.۵ درصدی دارد.

امسال انتظار می‌رود تولید شمش فولادی به رقم ۳۰ میلیون تن برسد که با تحقق آن بالاترین میزان عملکرد در چهار دهه گذشته را ثبت خواهد کرد.

۵.۴ میلیون تن تولیدات فولادی

میزان تولیدات فولادی نیز در فصل بهار امسال رقم پنج میلیون و ۴۸۵ هزار تن را نشان می دهد که در مقایسه با پنج میلیون و ۳۸۸ هزار و ۶۰۰ تن عملکرد سه ماهه ابتدایی پارسال افزایش بازدهی ۱.۸ درصد دارد.

بررسی آمار تولیدات فولادی در چهار ماهه (فروردین لغایت تیر) سال گذشته در بخش میلگرد تولید دو میلیون و ۷۰۷ هزار تن و ورق گرم سه میلیون و ۱۰ هزار تن را ثبت کرد.

بالاترین رشد مربوط به شمش آلومینیوم

بررسی آمار عملکرد در ارتباط با کالاهای منتخب گویای آن است که تولید شمش آلومینیوم در سه ماهه نخست امسال به رقم ۹۵ هزار تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۸ که ۶۵ هزار تن بود، رشد ۴۶.۳ درصدی دارد که بالاترین بازدهی در دوره مورد بررسی را دارد.

پیش از این وزارت صنعت، معدن و تجارت آمار تولید کارخانه های ایرالکو (اراک)، المهدی و هرمزال را منتشر می‌ساخت اما با بهره‌برداری از کارخانه ۴۰ هزار تنی شمش آلومینیوم آلومینا و آلومینیوم جنوب (لامرد فارس) که برای یک میلیون تن تعریف شده و در فاز نخست ۳۰۰ هزار تن (اکنون  تولید ۱۰۰ هزار تن در دستور کار است)، وضعیت تولید روند رو به رشد دارد.

تولید ۶۲.۸ هزار تنی پودر آلومینا

بر اساس گزارشی از ایرنا، میزان تولید پودرآلومینا در سه ماهه ابتدایی امسال به رقم ۶۲ هزار و ۸۰۰ تن رسید و در مقایسه با دوره مشابه پارسال که ۶۱ هزار و ۴۰۰ تن بود، افزایش ۲.۳ درصدی داشت.

اکنون تنها واحد تولید کننده پودر آلومینا در کشور در خراسان شمالی و منطقه جاجرم واقع شده و تولید سالیانه حدود ۲۵۰ هزار تن دارد، درحالی که نیاز کشور حداقل ۷۲۰ هزار تن است.

جهت خرید ،سفارش و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی،ناودانی های سبک و سنگین(صنعتی) ،تیرآهن، ورق،میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

سنگ آهن گران شد

رشد تقاضا سنگ‌‌‌آهن را گران کرد افزایش تقاضا برای سنگ‌‌‌آهن از سوی فولادسازان چینی و رشد بهای کنسانتره داخلی، عامل اصلی رشد نرخ سنگ‌‌‌آهن وارداتی به چین بود.به گفته منابع پلتس، کاهش تولید کنسانتره داخلی به دلیل افزایش نظارت‌‌‌های ایمنی بر معادن این کشور و رشد اندک حاشیه سود فولادسازان چینی زمینه افزایش بهای کنسانتره […]

0

بازگشت آرامش به بازار آهن

 بازار آهن تا حدود یک هفته بعد از راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران به دلیل التهاب کاذبی که در بازار ارز ایجاد شده بود دچار رشد قیمت شد و بعضا نرخ‌ها از سوی دلالان و واسطه‌های بازار آهن به صورت لحظه‌ای تعیین می‌شد. اما با فروکش کردن قیمت در بازار ارز، آهن و […]

0

کاهش واردات محصولات فولادی در ایالات متحده

 به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط موسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) در روز دوشنبه (۲۷ فوریه) نشان داد شرکت های فولادی مستقر در ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۳، واردات محصولات فولادی را به ۲.۶۱ میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان محصولات فولادی وارد شده به ایالات متحده در […]

0

8 میلیارد دلار در آمد ارزی فولادی ها

ارزش محصولات تولیدی صنعت فولاد در کشور سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار است که حدود ۸ میلیارد دلار آن راهی بازارهای صادراتی شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار آن در بازار داخلی عرضه می‌شود. درآمد ارزی ۸ میلیارد دلاری فولادی ها به گزارش آذر آذین، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، رسول […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود