وبلاگ

دسترسی سریع

به گزارش “توسعه فولاد آذرآذین” به نقل از فلزات آنلاین، پس از کشمش‌های طولانی برای برگزاری جلسه تعیین قیمت گندله و کنسانتره و به تعویق افتادن سه ماهه از برگزاری آن، بالاخره روز دوشنبه 9 تیرماه این جلسه پرحاشیه تشکیل شد. در این جلسه به وعده معاونت معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار بود، حاصل بررسی‌های کارشناسی در خصوص تعیین قیمت گندله و کنسانتره اعلام شود تا شرکت‌های فولادی و معدنی تکلیف خود را در قراردادهای مواد اولیه روشن کنند.  

اما متاسفانه جلسه با چالش جدی مواجه شد. علی‌رغم اینکه تمام واحدهای معدنی از سوی معاونت معدنی به این جلسه دعوت شده‌ بودند؛ اما عدم حضور فولادسازهای بزرگ مانند: فولاد خوزستان، فولاد هرمزگان و فولاد خراسان در این جلسه خودنمایی می‌کرد و این امر اعتراض انجمن فولاد را در پی داشت.

نکته قابل تامل بعدی این است که علی‌رغم مطالعات کارشناسی و حسابرسی شده کارشناسان فولادی و معدنی، هیچ گونه گزارش فنی و کارشناسی در این جلسه ارائه نشد و بالعکس تلاش شد تا این جلسه در نهایت با اجماع به جمع بندی برسد. با توجه به اینکه طرفین موضوع یعنی انجمن فولاد و انجمن معدنی به مواضع خود تاکید داشتند، جلسه بدون نتیجه پایان یافت.

بر اساس این گزارش: در این جلسه دو مهمان ویژه آقایان، آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند. حال سوال اینجاست، حضور آقای پورابراهیمی از نمایندگان نزدیک به محافل معدنی بدون حضور طرف فولادی چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ اگر نیاز به حضور نماینده مجلس در این جلسه احساس می‌شود، قاعدتا باید رئیس کمیسیون صنایع در این جلسه حضور پیدا کند.

بر اساس گزارشی از ایلنا، در نهایت پس از کشمش‌های طولانی در این جلسه، تصمیم بر آن شد تا یک کارگروه پنج نفره تشکیل و تا 10 روز آینده قیمت کنسانتره و گندله را تعیین کنند. حالا سوال اینجاست که اعضای این کارگروه قرار است به سمت کدامین یک از طرفین سنگینی کند؟ اگر اعضای این گروه پنج نفره از اعضای خبره و صاحب نظر تعیین شود، قطعا می‌تواند به تعیین تکلیف این موضوع کمک شایانی کند.

جهت خرید و سفارش انواع محصولات اعم از نبشی،ناودانی های سبک و سنگین(صنعتی) ،تیرآهن، ورق،میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

سنگ آهن گران شد

رشد تقاضا سنگ‌‌‌آهن را گران کرد افزایش تقاضا برای سنگ‌‌‌آهن از سوی فولادسازان چینی و رشد بهای کنسانتره داخلی، عامل اصلی رشد نرخ سنگ‌‌‌آهن وارداتی به چین بود.به گفته منابع پلتس، کاهش تولید کنسانتره داخلی به دلیل افزایش نظارت‌‌‌های ایمنی بر معادن این کشور و رشد اندک حاشیه سود فولادسازان چینی زمینه افزایش بهای کنسانتره […]

0

بازگشت آرامش به بازار آهن

 بازار آهن تا حدود یک هفته بعد از راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران به دلیل التهاب کاذبی که در بازار ارز ایجاد شده بود دچار رشد قیمت شد و بعضا نرخ‌ها از سوی دلالان و واسطه‌های بازار آهن به صورت لحظه‌ای تعیین می‌شد. اما با فروکش کردن قیمت در بازار ارز، آهن و […]

0

کاهش واردات محصولات فولادی در ایالات متحده

 به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط موسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) در روز دوشنبه (۲۷ فوریه) نشان داد شرکت های فولادی مستقر در ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۳، واردات محصولات فولادی را به ۲.۶۱ میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان محصولات فولادی وارد شده به ایالات متحده در […]

0

8 میلیارد دلار در آمد ارزی فولادی ها

ارزش محصولات تولیدی صنعت فولاد در کشور سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار است که حدود ۸ میلیارد دلار آن راهی بازارهای صادراتی شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار آن در بازار داخلی عرضه می‌شود. درآمد ارزی ۸ میلیارد دلاری فولادی ها به گزارش آذر آذین، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، رسول […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود