وبلاگ

دسترسی سریع

به گزارش “توسعه فولاد آذرآذین” به نقل از می متالز، انفجار در شرکت آرسلورمیتال به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در جهان، موجب نگرانی صنعتگران نسبت به آینده تامین فولاد در جهان شد.

بر اساس این گزارش، شرکت آرسلورمیتال، یک شرکت تولیدکننده فولاد چند ملیتی است که دفتر مرکزی آن در لوگزامبورگ است و در سال ۲۰۰۶ از ادغام دو شرکت آرسلور و میتال ایجاد شد.

این شرکت که هم اکنون بزرگ ترین تولیدکننده فولاد در جهان است توسط لاکشمی میتال، ثروتمندترین فرد هندی تبار دنیا در سال  های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۱ اداره می شود .

انفجار در شعبه آمریکای این کارخانه که در شمال غربی ایالت ایندیانا واقع شده است موجب وارد شدن خسارت به برخی تجهیزات این تولیدکننده شده است.

این انفجار که در فاز D پروژه اتفاق افتاده است تا کنون هیچ قربانی نداشته است. سخنگوی این کارخانه تولیدی اظهار داشت: بسیار خوشحالیم که این اتفاق هیچ قربانی نداشته است و تنها ساختمان CBS۲ در این انفجار صدمه دیده است که علت اصلی آن هم شکست گنبد اجاق گاز این کارخانه بوده است .

شرکت آرسلور میتال به‌عنوان غول صنعت فولاد، انواع محصولات فولادی را تولید و عرضه می‌کند. این محصولات شامل محصولات فولاد تخت و بلند است. محصولات تخت شامل تختال (اسلب)، ورق، ورق نورد گرم‌شده، ورق نورد سردشده، ورق فولاد گالوانیزه، ورق آلومینایزشده و ورق رنگی است. محصولات فولاد بلند نیز شامل شمش، مفتول، میل‌گرد ساده و عاج دار در مقاطع مختلف، سیم، میخ، سیم بُکسل، انواع مقاطع مانند نبشی، سپری، ریل، تیر آهن، پروفیل و انواع لوله است.

علاوه بر فولاد، شرکت آرسلور میتال، آهن اسفنجی نیز تولید می‌کند. میزان تولید آهن اسفنجی این شرکت بیش از ۱۱ میلیون تن (سال ۲۰۰۵) است. میتال سعی بر آن دارد، که مواد خام و اولیه تولید آهن و فولاد را نیز، خود تهیه کند. بدین جهت هم‌اکنون، این شرکت چهارمین تولیدکننده سنگ معدن آهن در دنیاست و ۵۰درصد نیاز خود را، تأمین می‌کند.

این شرکت از سال ۲۰۰۸، بیش از ۸۰درصد سنگ آهن موردنیاز خود را در درون شرکت تأمین می‌کند. آرسلور میتال، در تأمین کک نیز خودکفاست و حدود ۴۰درصد زغال سنگ را نیز خود تأمین می کند. شرکت میتال در زیرساخت‌های موردنیاز صنعت فولاد، حمل‌ونقل، نیروگاه و توزیع انرژی و نیز استخراج معادن فعال است.

بر این اساس، این شرکت در سال ۲۰۰۳ درآمدی، کمتر از ۱۰ میلیارد دلار و سود خالص آن معادل ۱٫۱ میلیارد دلار بود، در سال ۲۰۰۵ با تولید ۴۶٫۶ میلیون تن فولاد، این رقم به ۲۸٫۱ میلیارد دلار و سود خالص به ۳٫۳۶ میلیارد دلار رسید.

جهت خرید ،سفارش و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی،ناودانی های سبک و سنگین(صنعتی) ،تیرآهن، ورق،میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

سنگ آهن گران شد

رشد تقاضا سنگ‌‌‌آهن را گران کرد افزایش تقاضا برای سنگ‌‌‌آهن از سوی فولادسازان چینی و رشد بهای کنسانتره داخلی، عامل اصلی رشد نرخ سنگ‌‌‌آهن وارداتی به چین بود.به گفته منابع پلتس، کاهش تولید کنسانتره داخلی به دلیل افزایش نظارت‌‌‌های ایمنی بر معادن این کشور و رشد اندک حاشیه سود فولادسازان چینی زمینه افزایش بهای کنسانتره […]

0

بازگشت آرامش به بازار آهن

 بازار آهن تا حدود یک هفته بعد از راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران به دلیل التهاب کاذبی که در بازار ارز ایجاد شده بود دچار رشد قیمت شد و بعضا نرخ‌ها از سوی دلالان و واسطه‌های بازار آهن به صورت لحظه‌ای تعیین می‌شد. اما با فروکش کردن قیمت در بازار ارز، آهن و […]

0

کاهش واردات محصولات فولادی در ایالات متحده

 به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط موسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) در روز دوشنبه (۲۷ فوریه) نشان داد شرکت های فولادی مستقر در ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۳، واردات محصولات فولادی را به ۲.۶۱ میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان محصولات فولادی وارد شده به ایالات متحده در […]

0

8 میلیارد دلار در آمد ارزی فولادی ها

ارزش محصولات تولیدی صنعت فولاد در کشور سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار است که حدود ۸ میلیارد دلار آن راهی بازارهای صادراتی شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار آن در بازار داخلی عرضه می‌شود. درآمد ارزی ۸ میلیارد دلاری فولادی ها به گزارش آذر آذین، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، رسول […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود