وبلاگ

دسترسی سریع

به گزارش “توسعه فولاد آذر آذین” به نقل از آهن‌پرایس ؛ حجم عرضه فولاد در رینگ معاملاتی بورس کالا در آخرین روزهای تیر ماه از اهمیت بسزایی برخوردار بود چراکه الزام تولیدکنندگان به رعایت این کف عرضه می‌توان بهای شمش را نیز مانند میلگرد وارد مدار کاهشی کند.

رشد‌ عرضه‌ها بهترین مسیر برای مدیریت و هدایت بازار است؛ آن ‌هم در شرایطی که وزارت صمت اگر میل به مدیریت قیمت‌ها دارد شاید بهترین زمان را در اختیار داشته و در شرایطی که آتش‌فشان بهای ارز گویی میل به آرامش پیدا کرده، می‌توان با رشد عرضه‌ها چهره‌ای جذاب برای بازار فولاد ترسیم کرد. 

جایگاه وزارت صمت را می‌توان در این شرایط برجسته‌ تر از حالت عادی در نظر گرفت آن‌هم در شرایطی که مدیریت بازار بدون در اختیار داشتن نبض قیمت‌ها هنر بزرگی است که با رشد عرضه‌ها به سادگی در دسترس خواهد بود. این در حالی است که قیمت‌های بالای فعلی خود جذابیت مضاعفی برای افزایش عرضه‌هاست و پتانسیل مدیریت بازار را بهتر است از هم‌اکنون جدی گرفت. رشد عرضه شمش از یک سو می‌تواند بازار میلگرد را مدیریت کند و از سوی دیگر با توجه به اثر آن بر سایر بازارهای فولادی، روزهای بهتری را برای کلیت این بازار فراهم سازد. 

با رشد عرضه‌ها اوضاع واحدهای نوردی نیز بهبود می‌یابد که در نهایت منافع کل بازار فولاد را در بر دارد. باوجودی که هفته گذشته رینگ معاملاتی بورس کالا شاهد عرضه‌های قابل توجهی از شمش و میلگرد بود و انتظار می‌رفت افزایش عرضه بتواند بازار آزاد این محصولات را در هفته جاری به ثبات برساند اما رشد نرخ ارز و تجربه دلار ۲۵ هزار تومانی در روز یکشنبه ۲۹ تیر ماه بخش قابل توجهی از این مناسبات را برهم ریخت. در واقع افزایش نرخ ارز و سر ریز شدن نقدینگی به بازار محصولات فولادی به‌منظور حفظ دارایی منطق مصرف در بخش میلگرد، تیرآهن و حتی پروفیل را از میان برده است.

در ادامه با کنترل نرخ ارز در روز دوشنبه ۳۰ تیر و تجربه دلار ۲۳ هزار تومانی و حتی کمتر در برخی از ساعت‌های روز، بازار مقاطع طویل فولادی را دچار دگرگونی کرد و بازار به روند نزولی نرخ ارز واکنش نشان داد، به‌گونه‌ای که بهای بخش عمده‌ای از انواع میلگرد به کانال ۱۰ هزار تومان بازگشت.

جهت خرید ،سفارش و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی،ناودانی های سبک و سنگین(صنعتی) ،تیرآهن، ورق،میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

سنگ آهن گران شد

رشد تقاضا سنگ‌‌‌آهن را گران کرد افزایش تقاضا برای سنگ‌‌‌آهن از سوی فولادسازان چینی و رشد بهای کنسانتره داخلی، عامل اصلی رشد نرخ سنگ‌‌‌آهن وارداتی به چین بود.به گفته منابع پلتس، کاهش تولید کنسانتره داخلی به دلیل افزایش نظارت‌‌‌های ایمنی بر معادن این کشور و رشد اندک حاشیه سود فولادسازان چینی زمینه افزایش بهای کنسانتره […]

0

بازگشت آرامش به بازار آهن

 بازار آهن تا حدود یک هفته بعد از راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران به دلیل التهاب کاذبی که در بازار ارز ایجاد شده بود دچار رشد قیمت شد و بعضا نرخ‌ها از سوی دلالان و واسطه‌های بازار آهن به صورت لحظه‌ای تعیین می‌شد. اما با فروکش کردن قیمت در بازار ارز، آهن و […]

0

کاهش واردات محصولات فولادی در ایالات متحده

 به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط موسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) در روز دوشنبه (۲۷ فوریه) نشان داد شرکت های فولادی مستقر در ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۳، واردات محصولات فولادی را به ۲.۶۱ میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان محصولات فولادی وارد شده به ایالات متحده در […]

0

8 میلیارد دلار در آمد ارزی فولادی ها

ارزش محصولات تولیدی صنعت فولاد در کشور سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار است که حدود ۸ میلیارد دلار آن راهی بازارهای صادراتی شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار آن در بازار داخلی عرضه می‌شود. درآمد ارزی ۸ میلیارد دلاری فولادی ها به گزارش آذر آذین، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، رسول […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود