وبلاگ

دسترسی سریع

بورس کالا:شیوه نامه جدید تنظیم بازار فولاد،تغییری درنحوه عرضه و تعیین قیمت پایه محصولات فولادی ایجاد نمی کند

به گزارش « توسعه فولاد آذرآذین » به نقل از به گزارش  چیلان ،  بورس کالا با ارسال اطلاعیه‌ای به سامانه کدال بورس در خصوص «شـيوه‌نامـه ساماندهي عرضه و تقاضاي زنجيـره فـولاد» که در هفته گذشته توسط معاون اقتصادی رئیس جمهور ابلاغ شد، شفاف‌سازی کرد.

بورس کالا با ارسال اطلاعیه‌ای به سامانه کدال بورس در خصوص« شیوه نامه ساماندهی عرضه و تقاضای زنجیره فولاد» که در هفته گذشته توسط معاون اقتصادی رئیس جمهور ابلاغ شد، شفاف‌سازی کرد.

در اطلاعیه‌ شفاف‌سازی بورس کالا آمده است: «در رابطه با محصولات فولادی که هم اکنون در بورس کالای ایران عرضه و معامله می‎شود، بر اساس اطلاعات در دسترس، شیوه‌نامه مزبور در مقایسـه بـا سـایر مصوبات مراجع دیگر در خصوص بازار فولاد، تفاوت با اهمیتی در نحوه عرضه و تعیـین قیمـت پایه این محصولات ایجاد نمی‎نماید».

بورس کالا همچنین اعلام کرده است: تا زمان اعلام برنامه وزارت صنعت، معدن و تجـارت در خصـوص میـزان و نحوه عرضه محصولات سایر بخش‎های زنجیره فولاد، امکان برآورد تـاثیر این شیوه‌نامه بـر ارزش معـاملات بـورس کالا امکان پذیر نیست.

گفتنی است «شـیوه‌نامـه ساماندهی عرضه و تقاضای زنجیـره فـولاد» که نمایندگان مجلس، فعالان بازار سرمایه و تولیدکنندگان فولاد قبلا مخالفت خود با آن را اعلام کرده بودند، سرشار از ابهامات و تناقضات اساسی و اجرایی و البته امضاهای طلایی فراوان است. ارزان فروشی دستوری فولاد در بورس کالا که از مفاد این شیوه نامه استنباط می‌شود، قبلا در سال ۹۷ هم تجربه شده و بیش از ۵۰ روز دوام نداشته و پرونده‌های موسوم به “مابه‌التفاوت” هنوز در شرکت‌ها باز است. با وجود ابهامات پیرامون شیوه‌نامه ابلاغ‌شده توسط معاون اقتصادی رئیس جمهور، بورس کالا علام کرده است که این شیوه‌نامه «تفاوت با اهمیتی» در عرضه و تعیین قیمت پایه محصولات فولادی ایجاد نمی‌کند.

 

جهت خرید ،سفارش و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی،ناودانی های سبک و سنگین(صنعتی) ،تیرآهن، ورق،میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

سنگ آهن گران شد

رشد تقاضا سنگ‌‌‌آهن را گران کرد افزایش تقاضا برای سنگ‌‌‌آهن از سوی فولادسازان چینی و رشد بهای کنسانتره داخلی، عامل اصلی رشد نرخ سنگ‌‌‌آهن وارداتی به چین بود.به گفته منابع پلتس، کاهش تولید کنسانتره داخلی به دلیل افزایش نظارت‌‌‌های ایمنی بر معادن این کشور و رشد اندک حاشیه سود فولادسازان چینی زمینه افزایش بهای کنسانتره […]

0

بازگشت آرامش به بازار آهن

 بازار آهن تا حدود یک هفته بعد از راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران به دلیل التهاب کاذبی که در بازار ارز ایجاد شده بود دچار رشد قیمت شد و بعضا نرخ‌ها از سوی دلالان و واسطه‌های بازار آهن به صورت لحظه‌ای تعیین می‌شد. اما با فروکش کردن قیمت در بازار ارز، آهن و […]

0

کاهش واردات محصولات فولادی در ایالات متحده

 به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط موسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) در روز دوشنبه (۲۷ فوریه) نشان داد شرکت های فولادی مستقر در ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۳، واردات محصولات فولادی را به ۲.۶۱ میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان محصولات فولادی وارد شده به ایالات متحده در […]

0

8 میلیارد دلار در آمد ارزی فولادی ها

ارزش محصولات تولیدی صنعت فولاد در کشور سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار است که حدود ۸ میلیارد دلار آن راهی بازارهای صادراتی شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار آن در بازار داخلی عرضه می‌شود. درآمد ارزی ۸ میلیارد دلاری فولادی ها به گزارش آذر آذین، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، رسول […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود