وبلاگ

دسترسی سریع

به گزارش ” توسعه فولاد آذرآذین “ به نقل از فلزات آنلاین، سید رضا شهرستانی اظهار داشت: تا کنون قیمت زنجیره فولاد بر مبنای ضرایبی از معدل سه ماهه قیمت شمش فولاد خوزستان تعیین شده است. خواسته تولیدکنندگان فولاد این بود که ضرایب تعیین قیمت زنجیره فولاد اعم از کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی تغییر نکند؛ زیرا با برخی تصمیم‌های معاونت معدنی، نتایج 12 ساله قیمت‌گذاری زنجیره فولاد زیر سوال رفته بود. در عین حال با افزایش ضرایب، قیمت فولاد به شدت افزایش می‌یابد.

وی افزود: در این جلسه محمد نهاوندیان تاکید کرد که دولت به دنبال ایجاد اقتصاد سالم و به دور از دخالت دولت است. در عین حال ایشان بر عرضه فولاد متناسب با نیاز کشور تاکید داشت. در مقابل، تولیدکنندگان نیز عنوان کردند که اگر دولت دخالتی در قیمت‌گذاری نداشته باشد و سقف قیمتی تعیین نشود، بازار به تعادل خواهد رسید.

شهرستانی خاطرنشان کرد: همچنین عنوان کردیم که اگر هزینه حمل از درب کارخانه تا بازارهای صادراتی از قیمت فولاد کسر شود، قیمت داخلی مشخص می شود. پس نباید سقف قیمتی دستوری تعیین شود تا بین صادرات و بازار داخل تعادل برقرار شود. تعیین سقف قیمتی برای فولاد باعث ایجاد رانت شده است. قرار شد ببینیم طی دو ماه آینده وضعیت بازار به چه صورت در می آید و در مورد برداشتن سقف قیمت در بورس نیز کار کارشناسی صورت گیرد.

عضو هیئت مدیره انجمن فولاد ادامه داد: افزایش عرضه فولاد باعث رفع مشکل گرانی این محصول خواهد شد. افزایش عرضه زمانی صورت می‌گیرد که قیمت‌گذاری دستوری نداشته باشیم؛ زیرا تعیین قیمت دستوری باعث ایجاد تقاضای کاذب در بازار می شود.

شهرستانی در پایان خاطرنشان کرد: در این جلسه قرار شد ضرایب قیمت زنجیره فولاد تغییری نکند و عرضه فولاد در بورس کالا ادامه یابد. در مورد سقف قیمت در بورس نیز بررسی دقیق‌تری انجام شود. 

بر اساس گزارشی از ایراسین، در جلسه نهاد ریاست جمهوری، معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین نمایندگانی از بورس کالا حضور داشتند.

 

جهت خرید ،سفارش و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی،ناودانی های سبک و سنگین(صنعتی) ،تیرآهن، ورق،میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

سنگ آهن گران شد

رشد تقاضا سنگ‌‌‌آهن را گران کرد افزایش تقاضا برای سنگ‌‌‌آهن از سوی فولادسازان چینی و رشد بهای کنسانتره داخلی، عامل اصلی رشد نرخ سنگ‌‌‌آهن وارداتی به چین بود.به گفته منابع پلتس، کاهش تولید کنسانتره داخلی به دلیل افزایش نظارت‌‌‌های ایمنی بر معادن این کشور و رشد اندک حاشیه سود فولادسازان چینی زمینه افزایش بهای کنسانتره […]

0

بازگشت آرامش به بازار آهن

 بازار آهن تا حدود یک هفته بعد از راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران به دلیل التهاب کاذبی که در بازار ارز ایجاد شده بود دچار رشد قیمت شد و بعضا نرخ‌ها از سوی دلالان و واسطه‌های بازار آهن به صورت لحظه‌ای تعیین می‌شد. اما با فروکش کردن قیمت در بازار ارز، آهن و […]

0

کاهش واردات محصولات فولادی در ایالات متحده

 به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط موسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) در روز دوشنبه (۲۷ فوریه) نشان داد شرکت های فولادی مستقر در ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۳، واردات محصولات فولادی را به ۲.۶۱ میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان محصولات فولادی وارد شده به ایالات متحده در […]

0

8 میلیارد دلار در آمد ارزی فولادی ها

ارزش محصولات تولیدی صنعت فولاد در کشور سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار است که حدود ۸ میلیارد دلار آن راهی بازارهای صادراتی شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار آن در بازار داخلی عرضه می‌شود. درآمد ارزی ۸ میلیارد دلاری فولادی ها به گزارش آذر آذین، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، رسول […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود