وبلاگ

دسترسی سریع

به گزارش ” توسعه فولاد آذرآذین “ به نقل از شبستان ، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه مجلس و کمیسیون اقتصادی با قیمت گذاری دستوری موافق است، گفت: قیمت گذاری دستوری باعث ایجاد رانت و فساد در کشور می شود.

محمدرضا پورابراهیمی در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه علنی صبح امروز چهارشنبه 30 مهر با اشاره به جلسه غیر علنی مجلس با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به لزوم اتخاذ تصمیمات مناسب در حوزه قیمت گذاری طرح های کالایی در کشور و لزوم حمایت از فعالان اقتصادی یکی از مسایلی که در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت، قیمت گذاری در حوزه فولاد بود.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از مسایلی که اخیرا در حوزه فولاد مطرح شد و موجب بروز اشکالاتی در این حوزه شد با مجموعه وزارت صنعت و معدن در میان گذاشتیم تا قیمت گذاری در این حوزه مورد بازنگری قرار گیرد و خوشبختانه توافق های خوبی با وزارت صمت در این رابطه حاصل شد.

وی با بیان اینکه از جمله مسایلی که مورد نظر است، این است که مجلس به ارکان نظام کمک کند تا قیمت گذاری ها دستوری نباشد، گف: قیمت گذاری دستوری باعث ایجاد رانت و فساد در کشور می شود و فایده ای نیز ندارد و مجلس و کمیسیون اقتصادی با این نوع قیمتگ ذاری مخالف است و برای اینکه ما به فعالیت های اقتصادی در کشور کمک کنیم باید اجازه دهیم تا مکانیسمی در قانون دیده شده در بحث قیمت گذاری ها دنبال شود.

پورابراهیمی اضافه کرد: بر اساس قانون اگر کالایی وارد بورس شود باید از چرخه قیمت گذاری خارج شود. بحث دیگر سقف قیمت هایی است که باید برای رعایت حقوق مصرف کنندگان در کشور مورد توجه قرار گیرد. بر فرض مثال اگر ما در کشور از مزیت های سنگ آهن برخوردار هستیم باید محصولات نهایی فولاد که مورد استفاده مردم است قیمت اش کمتر یا به اندازه قیمت های جهانی باشد که متاسفانه در شرایط کنونی این گونه عمل نمی شود.

وی تصریح کرد: در چرخه فرآیند کشور متاسفانه مواد اولیه معادل یک دوم قیمت با انرژی و کارگر ارزان ارایه می شود اما قیمت نهایی محصول که دست مردم می رسد 20 درصد بالاتر از قیمت های وارداتی است.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سقف قیمت ها باید از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به نحوی تعیین شود که متناسب با مزیت های نسبی در کشور حداکثر برابر با قیمت های جهانی باشد، گفت: این قابل قبول نیست که سقف قیمت ها بالاتر از قیمت کالای وارداتی باشد.

وی با تاکید بر اینکه عملیات قیمت گذاری باید در فرایند عرضه و تقاضا باشد، گفت: در سایر حوزه ها مانند صنعت فولاد قیمت گذاری، و مکانیسم عرضه و تقاضا درح وزه سنگ آهن، شمش و محصولات فولادی همگی باید در یک قالب قرار گیرند.

جهت خرید ،سفارش و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی،ناودانی های سبک و سنگین(صنعتی) ،تیرآهن، ورق،میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

سنگ آهن گران شد

رشد تقاضا سنگ‌‌‌آهن را گران کرد افزایش تقاضا برای سنگ‌‌‌آهن از سوی فولادسازان چینی و رشد بهای کنسانتره داخلی، عامل اصلی رشد نرخ سنگ‌‌‌آهن وارداتی به چین بود.به گفته منابع پلتس، کاهش تولید کنسانتره داخلی به دلیل افزایش نظارت‌‌‌های ایمنی بر معادن این کشور و رشد اندک حاشیه سود فولادسازان چینی زمینه افزایش بهای کنسانتره […]

0

بازگشت آرامش به بازار آهن

 بازار آهن تا حدود یک هفته بعد از راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران به دلیل التهاب کاذبی که در بازار ارز ایجاد شده بود دچار رشد قیمت شد و بعضا نرخ‌ها از سوی دلالان و واسطه‌های بازار آهن به صورت لحظه‌ای تعیین می‌شد. اما با فروکش کردن قیمت در بازار ارز، آهن و […]

0

کاهش واردات محصولات فولادی در ایالات متحده

 به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط موسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) در روز دوشنبه (۲۷ فوریه) نشان داد شرکت های فولادی مستقر در ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۳، واردات محصولات فولادی را به ۲.۶۱ میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان محصولات فولادی وارد شده به ایالات متحده در […]

0

8 میلیارد دلار در آمد ارزی فولادی ها

ارزش محصولات تولیدی صنعت فولاد در کشور سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار است که حدود ۸ میلیارد دلار آن راهی بازارهای صادراتی شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار آن در بازار داخلی عرضه می‌شود. درآمد ارزی ۸ میلیارد دلاری فولادی ها به گزارش آذر آذین، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، رسول […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود