وبلاگ

دسترسی سریع

اتصال ریلی ایران به افغانستان در سال جاری

به گزارش “توسعه فولاد آذرآذین” به نقل از می متالز، خیرالله خادمی با اشاره به پروژه‌های ریلی در دست احداث تا پایان سال 1400 اظهار داشت: تا پایان سال 1400 احداث چند مسیر ریلی به طول 1660 کیلومتر در اولویت قرار دارد.  

وی با تشریح اولویت‌های دولت در ساخت مسیرهای ریلی و پروژه‌های راه آهن گفت: اولین اولویت احداث خط آهن چابهار به زاهدان است که خوشبختانه با توجه به اینکه منابع مالی آن تامین شده پیشرفت فیزیکی آن روند خوبی دارد. مقام معظم رهبری با درخواست دولت مبنی بر تامین بخشی از منابع مالی این پروژه از طریق توسعه صندوق ملی موافقت کردند و از این رو با این پروژه با شدت در حال انجام است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: مسیر ریلی یزد به اقلید به طول 280 کیلومتر در اولویت بعدی قرار دارد که با احداث این مسیر، استان فارس به استان یزد و از این مسیر به مشهد متصل می شوند.

خادمی با اشاره به اولویت سوم در پروژه‌های ریلی دولت افزود: اتمام خط آهن بستان آباد- تبریز اولویت سوم را در پروژه‌های ریلی دارد. سال گذشته این مسیر تا بستان آباد به بهره برداری رسید و ساخت باقیمانده آن تا تبریز در اولویت است.  

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل گفت: مسیر بعدی، خط آهن خواف به هرات است که با ساخت این پروژه برای اولین بار ایران به صورت ریلی به افغانستان متصل می‌شود که در حال حاضر این پروژه به طول 136 کیلومتر در حال احداث است.  

وی تاکید کرد: اتصال استان های کردستان، اردبیل و چهارمحال بختیاری به شبکه ریلی هم جزو اولویت‌ها قرار دارند.  

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مجموع این مسیرهای در اولویت به 1660 کیلومتر می‌رسد، گفت: پروژه یزد به اقلید، خواف به هرات به طول 66 کیلومتر، بستان آباد به تبریز به طول 44 کیلومتر تا پایان سال به بهره برداری می‌رسند.

خادمی ادامه داد: همچنین تا پایان سال 1400 استان کردستان از طریق همدان و استان‌های اردبیل و چهارمحال و بختیاری به شبکه ریلی متصل خواهند شد.

جهت خرید و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی و ناوانی های سبک و صنعتی ،تیر آهن و میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

تفاوت عملکرد نبشی گالوانیزه با نبشی معمولی چیست؟

نبشی‌ به عنوان یکی از کاربردی‌ترین سطح مقطع‌ها می‌تواند استفاده‌های متعددی در صنایع مختلف خصوصاً ساختمان‌سازی داشته باشد. این قطعات می‌توانند بر اساس فاکتورها و پارامترهای متعددی دسته‌بندی شوند که مهم‌ترین آن‌ها شامل جنس، سایز، ضخامت، نحوه تولید، شکل ظاهری و … هستند. نبشی‌های گالوانیزه و نبشی‌های معمولی هر کدام به واسطه ویژگی‌ها و مشخصات […]

0

تفاوت ناودانی سبک و سنگین در چیست؟

ناودانی‌ها از جمله سطح مقطع‌های فولادی بسیار کاربردی هستند که می‌توانند در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار بگیرند و از ویژگی‌ها و مزیت‌های منحصربه‌فردی برخوردارند. این مقاطع فولادی همچون سایر سطح مقطع‌ها می‌توانند بر اساس فاکتورها و پارامترهای متعددی همچون سایز، ضخامت، نحوه تولید، طراحی و ساختار و … دسته‌بندی شوند. یکی از مهم‌ترین پارامترهای […]

0

مقایسه ناودانی سنگین با تیر آهن در ساخت اسکلت فلزی

امروزه در صنعت ساختمان‌سازی از سطح مقطع‌های فولادی متعددی استفاده می‌شود که هر کدام از ویژگی‌ها، مزیت‌ها و قابلیت‌های منحصربه‌فردی برخوردارند. ناودانی و تیرآهن از جمله سطح مقطع‌های بسیار پرکاربرد هستند که در بخش‌های مختلف ساختمان به کار رفته و می‌توانند از تنوع بالایی برخوردار باشند. تیرآهن یا تیرهای فولادی به منظور تحمل نیروهای موجود […]

0

کاربرد ناودانی سنگین در صنایع مختلف

ناودانی‌ که یک سطح مقطع به شکل حرف انگلیسی U است از جمله تجهیزات و ابزارهای بسیار کاربردی است که در بسیاری از صنایع استفاده‌های متعددی دارد. ناودانی‌ها می‌توانند بر اساس فاکتورهای متعددی همچون نحوه تولید، سایز و ابعاد، جنس، وزن و ضخامت، استانداردها و … دسته‌بندی شوند. ناودانی‌های سنگین یکی از انواع ناودانی‌ها است […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود