وبلاگ

دسترسی سریع

No headings were found on this page.

طرح “عرضه فولاد در بورس کالا” به زودی در مجلس

به گزارش ” توسعه فولاد آذر آذین ” به نقل از بورس امروز، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از ارائه طرح فروش داخلی فولاد تنها در بورس کالا در ۱۰ روز آینده در مجلس خبر داد و گفت: به همراه گزارش تخلفات حوزه فولاد کشور، در ۱۰ روز آینده طرحی به مجلس می‌بریم که تاکید می‌کند فروش داخلی فولاد فقط باید در بورس کالا صورت گیرد.مصطفی طاهری با اعلام این خبر گفت: کل زنجیره فولادسازی از سنگ‌آهن تا حقوق کارگر، قیمت برق و انرژی و… داخلی است و هیچ‌کدام با قیمت ارز بالا و پایین نمی‌شود، اما قیمت‌ فولاد با نوسان ارز در حال نوسان است و التهابات زیادی در بازار داخلی به وجود آورده است. باید این سوال را پرسید که وقتی حقوق کارگر، قیمت انرژی و تقریبا قیمت سنگ‌آهن تغییری نکرده چرا قیمت فولاد در حال تغییر و افزایش است و لحظه‌به‌لحظه تغییر می‌کند؟

وی در ادامه به عرضه محصولات فولادی خارج از بورس کالا اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از موضوعاتی که به التهابات داخلی دامن می‌زند، این است که بعضی از شرکت‌های تولیدکننده بخشی از محصول خود را در بورس کالا عرضه می‌کنند و مابقی محصول را در بازارِ خارج از بورس و بدون هیچ‌گونه شفافیتی به فروش می‌رسانند.

نظارتی بر عرضه خارج از شبکه وجود ندارد

این نماینده مجلس با بیان یک مثال توضیح داد: به‌عنوان‌مثال فقط ۲۲ درصد از تولید شمش در بورس کالا عرضه شده و ۷۸ درصد از آن خارج از بورس به فروش رسیده است و قانون در این زمینه رعایت نمی‌شود. کافی است شما در اینترنت سرچ کنید می‌توانید سایت فروشی برای محصولات خام فولادی پیدا کنید درصورتی‌که کارخانه‌های تولیدی فقط باید به صورت مستقیم محصولات خود را به دست کارخانه‌های مصرف‌کننده دیگر برساند، اما متاسفانه بدون تغییر شکل این محصولات در سایت‌های اینترنتی به خریدوفروش می‌رسد و هیچ برخوردی از سوی مراجع نظارتی مثل وزارت صنعت، معدن و تجارت، ستاد تنظیم بازار و تعزیرات با این عرضه خارج از شبکه صورت نمی‌گیرد.

طاهری به طرح پیشنهادی کمیسیون صنایع و معادن در مورد برخورد با تخلفات و برطرف شدن مشکلات این حوزه خبر داد و افزود: ما در کنار این گزارش یک طرحی را هم به مجلس پیشنهاد دادیم که امیدواریم تا ۱۰ روز آینده در صحن علنی مجلس به تصویب برسد.

وی درباره این طرح توضیح داد: این طرح دو قسمت اصلی دارد؛ اول اینکه مجدد تاکید شده فروش داخلی فولاد فقط باید در بورس کالا باشد. قبلا این تاکید توسط ستاد تنظیم بازار وجود داشت و قانون نبود اما در صورت تصویب این طرح، عرضه خارج از شبکه تخلف از قانون محسوب می‌شود و مجازات و برخورد جدی‌تری با آن صورت می‌گیرد. دوم اینکه اجازه صادرات محصولات فولادی داده نمی‌شود مگر اینکه قبل از آن به بورس کالا عرضه شده باشد و کسی نخرد و به مازاد تبدیل شود. صادرات هم فقط توسط کارخانه انجام می‌شود و جلوی واسطه‌ها گرفته خواهد شد.

 

جهت خرید ،سفارش و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی،ناودانی های سبک و سنگین(صنعتی) ،تیرآهن، ورق،میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

تفاوت عملکرد نبشی گالوانیزه با نبشی معمولی چیست؟

نبشی‌ به عنوان یکی از کاربردی‌ترین سطح مقطع‌ها می‌تواند استفاده‌های متعددی در صنایع مختلف خصوصاً ساختمان‌سازی داشته باشد. این قطعات می‌توانند بر اساس فاکتورها و پارامترهای متعددی دسته‌بندی شوند که مهم‌ترین آن‌ها شامل جنس، سایز، ضخامت، نحوه تولید، شکل ظاهری و … هستند. نبشی‌های گالوانیزه و نبشی‌های معمولی هر کدام به واسطه ویژگی‌ها و مشخصات […]

0

تفاوت ناودانی سبک و سنگین در چیست؟

ناودانی‌ها از جمله سطح مقطع‌های فولادی بسیار کاربردی هستند که می‌توانند در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار بگیرند و از ویژگی‌ها و مزیت‌های منحصربه‌فردی برخوردارند. این مقاطع فولادی همچون سایر سطح مقطع‌ها می‌توانند بر اساس فاکتورها و پارامترهای متعددی همچون سایز، ضخامت، نحوه تولید، طراحی و ساختار و … دسته‌بندی شوند. یکی از مهم‌ترین پارامترهای […]

0

مقایسه ناودانی سنگین با تیر آهن در ساخت اسکلت فلزی

امروزه در صنعت ساختمان‌سازی از سطح مقطع‌های فولادی متعددی استفاده می‌شود که هر کدام از ویژگی‌ها، مزیت‌ها و قابلیت‌های منحصربه‌فردی برخوردارند. ناودانی و تیرآهن از جمله سطح مقطع‌های بسیار پرکاربرد هستند که در بخش‌های مختلف ساختمان به کار رفته و می‌توانند از تنوع بالایی برخوردار باشند. تیرآهن یا تیرهای فولادی به منظور تحمل نیروهای موجود […]

0

کاربرد ناودانی سنگین در صنایع مختلف

ناودانی‌ که یک سطح مقطع به شکل حرف انگلیسی U است از جمله تجهیزات و ابزارهای بسیار کاربردی است که در بسیاری از صنایع استفاده‌های متعددی دارد. ناودانی‌ها می‌توانند بر اساس فاکتورهای متعددی همچون نحوه تولید، سایز و ابعاد، جنس، وزن و ضخامت، استانداردها و … دسته‌بندی شوند. ناودانی‌های سنگین یکی از انواع ناودانی‌ها است […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود