وبلاگ

دسترسی سریع

وزارت صمت مسیر صادرات بیلت و بلوم را تسهیل کرد

به گزارش “توسعه فولاد آذرآذین” و به نقل از بورس امروز، مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش با برداشته شدن محدویت‌هایی که وزارت صمت از پارسال بر صادرات بیلت و بلوم وضع کرده بود، می‌تواند مسیر صادرات بیلت و بلوم و ورود ارز را هموار کند.

علی دهاقین، گفت: تا سال ۹۷ تولیدکنندگان فولاد می‌توانستند یک چهارم محصول خود را در داخل عرضه و سه چهارم باقی مانده را صادر کنند. از سال گذشته و زمانی که آقای سرقینی معاون وزیر صمت در امور معدن و صنایع معدنی بودند تاکنون، شرکت‌های فولادی برای صادرات از دو جهت کنترل می‌شوند؛ یکی اینکه تعهدات ارزی خود را انجام داده باشند و دوم اینکه تعهدات خود را به بازار داخلی ایفا کرده باشند.

وی افزود: در صورت رعایت این دو، شرکت‌ها مجاز به صادرات بودند، در حالی که اکنون با مجوز جدید وزارت صمت، صادرات بیلت و بلوم بدون کنترل‌های وزارت صمت صورت می‌گیرد و صادرکنندگان آزادی عمل پیشین را به دست می‌آورند، اتفاقی که به ورود ارز به کشور می‌انجامد.

مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش ادامه داد: در سال ۹۸ تولید فولاد کشور به ۲۶ میلیون تن رسید در حالی که مصرف داخلی فولاد کشور، ۱۶ میلیون تن بوده است. این به این معناست که ما ۱۰ میلیون تنی مازاد فولاد رو‌به‌رو هستیم و محدودیت‌هایی که وزارت صمت از زمان معاون آقای سرقینی نصب کرده بود، به معنای ایجاد مانع بر سر راه صادرات است، موانعی که اکنون رفع شده است.

محدودیت‌ها برداشته شد

وزارت صنعت، معدن و تجارت اسامی شرکت‌هایی که می‌توانند بدون نیاز به تاییدیه دفتر صنایع معدنی در سامانه فرامرزی گمرک جمهوری اسلامی ایران، شمش فولاد صادر کنند را اعلام کرده است و ۱۸ شرکتی که نام آنها در ادامه می‌آید، تا سه ماه آینده در صادرات این دو محصول نیازی به تاییدیه دفتر صنایع معدنی وزارت صمت ندارند.

این ۱۸ شرکت فولادی، تاراشمش یزد، تجارت پردیس آذربایجان، مجتمع جهان فولاد سیرجان، شرکت صنعتی و معدنی چادرملو، ذوب آهن اصفهان، ذوب آهن پاسارگاد، صنایع صدرا ذوب، غلتک سازان سپاهان، آهن و فولاد ارفع، فولاد آلیاژی ایران، مجتمع فولاد خراسان، مجتمع ذوب آهن فولاد خزر، شرکت فولاد خوزستان، شرکت فولادسازان کیوان یزد، فولاد کاوه جنوب کیش، گسترش خدمات آتیه‌اندیشان سپهر شرق و فولاد سیرجان ایرانیان هستند.

جهت خرید ،سفارش و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی،ناودانی های سبک و سنگین(صنعتی) ،تیرآهن، ورق،میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

تفاوت عملکرد نبشی گالوانیزه با نبشی معمولی چیست؟

نبشی‌ به عنوان یکی از کاربردی‌ترین سطح مقطع‌ها می‌تواند استفاده‌های متعددی در صنایع مختلف خصوصاً ساختمان‌سازی داشته باشد. این قطعات می‌توانند بر اساس فاکتورها و پارامترهای متعددی دسته‌بندی شوند که مهم‌ترین آن‌ها شامل جنس، سایز، ضخامت، نحوه تولید، شکل ظاهری و … هستند. نبشی‌های گالوانیزه و نبشی‌های معمولی هر کدام به واسطه ویژگی‌ها و مشخصات […]

0

تفاوت ناودانی سبک و سنگین در چیست؟

ناودانی‌ها از جمله سطح مقطع‌های فولادی بسیار کاربردی هستند که می‌توانند در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار بگیرند و از ویژگی‌ها و مزیت‌های منحصربه‌فردی برخوردارند. این مقاطع فولادی همچون سایر سطح مقطع‌ها می‌توانند بر اساس فاکتورها و پارامترهای متعددی همچون سایز، ضخامت، نحوه تولید، طراحی و ساختار و … دسته‌بندی شوند. یکی از مهم‌ترین پارامترهای […]

0

مقایسه ناودانی سنگین با تیر آهن در ساخت اسکلت فلزی

امروزه در صنعت ساختمان‌سازی از سطح مقطع‌های فولادی متعددی استفاده می‌شود که هر کدام از ویژگی‌ها، مزیت‌ها و قابلیت‌های منحصربه‌فردی برخوردارند. ناودانی و تیرآهن از جمله سطح مقطع‌های بسیار پرکاربرد هستند که در بخش‌های مختلف ساختمان به کار رفته و می‌توانند از تنوع بالایی برخوردار باشند. تیرآهن یا تیرهای فولادی به منظور تحمل نیروهای موجود […]

0

کاربرد ناودانی سنگین در صنایع مختلف

ناودانی‌ که یک سطح مقطع به شکل حرف انگلیسی U است از جمله تجهیزات و ابزارهای بسیار کاربردی است که در بسیاری از صنایع استفاده‌های متعددی دارد. ناودانی‌ها می‌توانند بر اساس فاکتورهای متعددی همچون نحوه تولید، سایز و ابعاد، جنس، وزن و ضخامت، استانداردها و … دسته‌بندی شوند. ناودانی‌های سنگین یکی از انواع ناودانی‌ها است […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود