وبلاگ

دسترسی سریع

به گزارش ” توسعه فولاد آذرآذین “ به نقل از گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، واحد‌های تابعه سازمان ایمیدرو و شرکت‌های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی در پنج ماهه امسال ۹ میلیون و ۲۳۸ هزار و ۵۰۳ تن شمش فولادی تولید کردند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال هفت درصد افزایش عملکرد را نشان می‌دهد. بر پایه آمار عملکرد فولاد مبارکه (هرمزگان+سبا)، فولاد خوزستان، ذوب آهن اصفهان، فولاد آلیاژی ایران، فولاد بردسیر، گروه ملی صنعتی فولاد ایران، آهن و فولاد ارفع، فولاد بناب، جهان فولاد سیرجان در مرداد ماه در مجموع یک میلیون و ۷۵۶ هزار و ۶۷۶ تن شمش فولادی تولید داشتند که در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته دو درصد رشد عملکرد را نشان می‌دهد.

همچنین تولیدات فولادی نیز در پنج ماهه امسال به رقم ۶ میلیون و سه هزار و ۹۸۰ تن رسید که نسبت به مدت مشابه در سال ۹۸ افزایش از بازدهی دو درصدی حکایت دارد.

میزان تولیدات فولادی واحد‌های فولاد مبارکه، ذوب آهن، آذربایجان، خراسان، آلیاژی ایران، جهان فولاد سیرجان، نورد و لوله اهواز، گروه ملی صنعتی فولاد ایران، فولاد اکسین، ورق خودرو چهارمحال و بختیاری و فولاد بناب در مرداد ماه به رقم یک میلیون و ۲۰۷ هزار و ۸۱ تن رسید و نسبت به ماه مشابه پارسال چهار درصد رشد دارد.

ایران دهمین فولادساز جهان در افق چشم انداز ۱۴۰۴ دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد را هدف‌گذاری کرده که از این رقم ۳۰ تا ۳۵ میلیون تن برای مصرف داخلی و بقیه برای صادرات پیش‌بینی شده است.

آمار‌های صادرات بخش معدن و صنایع معدنی گویای آن است که سهم فولاد از ارزش کل صادرات این بخش ۴۰ تا ۴۵ درصد است.

ایران در اوایل دهه ۹۰ سالیانه بطور متوسط پنج تا هفت میلیون تن واردات فولاد داشت و اکنون حدود چند صد هزار تن فولاد‌های مخصوص وارد می‌کند و بقیه نیاز در داخل تامین می‌شود و سال ۱۳۹۸ حدود ۱۰ میلیون تن صادرات فولاد ثبت شد.

بررسی آمار‌های پارسال نشان می‌دهد که حدود هفت میلیون تن شمش و سه میلیون تن تولیدات فولادی به ده‌ها کشور بازار هدف صادر شده است.

جهت خرید ،سفارش و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی،ناودانی های سبک و سنگین(صنعتی) ،تیرآهن، ورق،میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

سنگ آهن گران شد

رشد تقاضا سنگ‌‌‌آهن را گران کرد افزایش تقاضا برای سنگ‌‌‌آهن از سوی فولادسازان چینی و رشد بهای کنسانتره داخلی، عامل اصلی رشد نرخ سنگ‌‌‌آهن وارداتی به چین بود.به گفته منابع پلتس، کاهش تولید کنسانتره داخلی به دلیل افزایش نظارت‌‌‌های ایمنی بر معادن این کشور و رشد اندک حاشیه سود فولادسازان چینی زمینه افزایش بهای کنسانتره […]

0

بازگشت آرامش به بازار آهن

 بازار آهن تا حدود یک هفته بعد از راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران به دلیل التهاب کاذبی که در بازار ارز ایجاد شده بود دچار رشد قیمت شد و بعضا نرخ‌ها از سوی دلالان و واسطه‌های بازار آهن به صورت لحظه‌ای تعیین می‌شد. اما با فروکش کردن قیمت در بازار ارز، آهن و […]

0

کاهش واردات محصولات فولادی در ایالات متحده

 به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط موسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) در روز دوشنبه (۲۷ فوریه) نشان داد شرکت های فولادی مستقر در ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۳، واردات محصولات فولادی را به ۲.۶۱ میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان محصولات فولادی وارد شده به ایالات متحده در […]

0

8 میلیارد دلار در آمد ارزی فولادی ها

ارزش محصولات تولیدی صنعت فولاد در کشور سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار است که حدود ۸ میلیارد دلار آن راهی بازارهای صادراتی شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار آن در بازار داخلی عرضه می‌شود. درآمد ارزی ۸ میلیارد دلاری فولادی ها به گزارش آذر آذین، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، رسول […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود