وبلاگ

دسترسی سریع

آمار عملکرد فولادسازان کشور در دوره دو ماه نخست امسال حکایت از تولید چهار میلیون و ۶۹۷ هزار تن شمش فولادی دارد که این رقم در مقایسه با چهار میلیون و ۵۲۹ هزار تن دوره مشابه پارسال افزایش چهار درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش روند بورس امروز، انتظار می‌رود براساس اطلاع‌رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت امسال تولید ۲۸ میلیون تن شمش فولادی محقق شود.

جداول آماری انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گویای آن است که تولید شمش (بیلت و بلوم) در دو ماه نخست امسال برابر با دو میلیون و ۷۰۱ هزار تن با افت دو درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته که دو میلیون و ۷۶۲ هزار تن بود، روبرو شد.

تولید شمش (اسلب) نیز یک میلیون و ۹۹۶ هزار تن بود که ۱۳ درصد رشد را در مقایسه با دو ماه پارسال که یک میلیون و ۷۶۷ هزار تن بود، نشان می دهد.

تولیدات ۳.۴ میلیون تنی فولادی

تولیدات فولادی (مقاطع تخت و طویل) در دو ماهه امسال به میزان سه میلیون و ۴۴۳ هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه پارسال که سه میلیون و ۵۲۲ هزار تن بود، کاهش دو درصدی داشت.

مجموع تولید مقاطع تخت فولادی یک میلیون و ۸۱۲ هزار تن در دو ماهه ۹۹ بود که در مقایسه با یک میلیون و ۸۳۸ هزار تن عملکرد دوره مشابه سال ۹۸ کاهش یک درصدی دارد.

مقاطع طویل فولادی در مدت این گزارش به یک میلیون و ۶۳۱ هزار تن رسید و افت سه درصدی را نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ که یک میلیون و ۶۸۴ هزار تن بود، ثبت کرد.

تولید بیش از ۵.۵ میلیون تن آهن اسفنجی

آمار مورد بررسی گویای آن است که در دو ماه امسال پنج میلیون و ۵۵۲ هزار تن آهن اسفنجی تولید شده که رشد ۱۱ درصدی در مقایسه با رقم چهار میلیون و ۹۹۴ هزار تن عملکرد سال ۹۸ دارد.

ایران دومین کشور تولید کننده آهن اسفنجی پس از هند در جهان است.

صدور بیش از ۸۰۹ هزار تن فولاد

پیش از این آمارهای منتشر شده حاکی از آن بود که میزان صادرات فولاد در فروردین ۹۹ برابر با ۴۱۵ هزار و ۹۱۲ تن بود و در اردیبهشت امسال نیز ۳۹۳ هزار و ۷۵۳ تن ثبت شد.

مجموع صادرات فولاد توسط فولاد سازان بزرگ در دو ماهه ابتدایی ۹۹ به رقم ۸۰۹ هزار و ۶۶۵ تن رسید که این رقم در دوره مشابه سال گذشته، بیش از ۲ میلیون و ۴۱ هزار تن بود.

جهت خرید و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی و ناوانی های سبک و صنعتی ،تیر آهن و میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

سنگ آهن گران شد

رشد تقاضا سنگ‌‌‌آهن را گران کرد افزایش تقاضا برای سنگ‌‌‌آهن از سوی فولادسازان چینی و رشد بهای کنسانتره داخلی، عامل اصلی رشد نرخ سنگ‌‌‌آهن وارداتی به چین بود.به گفته منابع پلتس، کاهش تولید کنسانتره داخلی به دلیل افزایش نظارت‌‌‌های ایمنی بر معادن این کشور و رشد اندک حاشیه سود فولادسازان چینی زمینه افزایش بهای کنسانتره […]

0

بازگشت آرامش به بازار آهن

 بازار آهن تا حدود یک هفته بعد از راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران به دلیل التهاب کاذبی که در بازار ارز ایجاد شده بود دچار رشد قیمت شد و بعضا نرخ‌ها از سوی دلالان و واسطه‌های بازار آهن به صورت لحظه‌ای تعیین می‌شد. اما با فروکش کردن قیمت در بازار ارز، آهن و […]

0

کاهش واردات محصولات فولادی در ایالات متحده

 به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط موسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) در روز دوشنبه (۲۷ فوریه) نشان داد شرکت های فولادی مستقر در ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۳، واردات محصولات فولادی را به ۲.۶۱ میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان محصولات فولادی وارد شده به ایالات متحده در […]

0

8 میلیارد دلار در آمد ارزی فولادی ها

ارزش محصولات تولیدی صنعت فولاد در کشور سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار است که حدود ۸ میلیارد دلار آن راهی بازارهای صادراتی شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار آن در بازار داخلی عرضه می‌شود. درآمد ارزی ۸ میلیارد دلاری فولادی ها به گزارش آذر آذین، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، رسول […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود