وبلاگ

دسترسی سریع

به گزارش “توسعه فولاد آذرآذین” به نقل از دنیای معدن، حسین عزیز طائمه سرپرست شعبه ایران شرکت ام ام ایی (MME) افزود: علاوه بر معرفی و استفاده از این تکنولوژی ایرانی در داخل کشور، دیگر کشورها همچون روسیه و عمان علاقمند به امضاء قرارداد همکاری برای استفاده از تکنولوژی فوق هستند.
وی با اشاره به مزیت های این تکنولوژی، گفت: یکی از مهم‌ترین مزیت‌های فناوری پِرِد، کاهش مصرف انرژی از جمله آب، برق و گاز است که تا 20 درصد نسبت به سایر فناوری‌ها کاهش داده است.
سرپرست شعبه تهران شرکت ام ام ایی ادامه داد: از نظر کیفی نیز تولید واحدهایی که با فناوری پرد راه‌اندازی شده‌اند، مرغوب‌تر از سایر فناوری‌های مشابه است.
عزیر طائمه با بیان اینکه این فناوری تا ظرفیت یک میلیون و 200 هزار تن نیز قابلیت ارتقا دارد، عنوان کرد: تمام واحدهایی که با فناوری پرد در ایران راه‌اندازی شده‌اند ظرفیت 800 هزار تن در سال را دارند.

چین؛ مشتری خارجی تکنولوژی ایرانی
سرپرست شعبه تهران شرکت ام ام ایی افزود: برای چین یک کارخانه 300 هزار تنی را به روش فناوری پرد طراحی کرده‌ایم که تمام تجهیزات آن در داخل ایران ساخته و به کشور چین صادر شده است.
وی گفت: این پلنت براساس “هات ‌بریکت” و “کوره داغ” است. در پلنت چین کوره آن را نصب کرده‌ایم که تا پایان امسال راه‌اندازی می شود.
این گزارش می افزاید، فناوری پرد روشی بهینه‌سازی شده برای تولید آهن‌اسفنجی است که در سال 2006 میلادی تثبت جهانی شده است. این فناوری با عنوان (PERED (Persian Reduction، در آلمان و تحت لیسانس شرکت ایرانی MME به ثبت رسیده است.
فناوری «پرد» از هفت طرح فولادسازی در کشور، تاکنون در 4 طرح شامل فولاد شادگان، فولاد میانه، فولاد نی‌ریز و فولاد بافت اجرایی و راه‌اندازی شده است.
شرکت MME از مجموعه های تحت پوشش سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران است.

جهت خرید و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی و ناوانی های سبک و صنعتی ،تیر آهن و میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

سنگ آهن گران شد

رشد تقاضا سنگ‌‌‌آهن را گران کرد افزایش تقاضا برای سنگ‌‌‌آهن از سوی فولادسازان چینی و رشد بهای کنسانتره داخلی، عامل اصلی رشد نرخ سنگ‌‌‌آهن وارداتی به چین بود.به گفته منابع پلتس، کاهش تولید کنسانتره داخلی به دلیل افزایش نظارت‌‌‌های ایمنی بر معادن این کشور و رشد اندک حاشیه سود فولادسازان چینی زمینه افزایش بهای کنسانتره […]

0

بازگشت آرامش به بازار آهن

 بازار آهن تا حدود یک هفته بعد از راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران به دلیل التهاب کاذبی که در بازار ارز ایجاد شده بود دچار رشد قیمت شد و بعضا نرخ‌ها از سوی دلالان و واسطه‌های بازار آهن به صورت لحظه‌ای تعیین می‌شد. اما با فروکش کردن قیمت در بازار ارز، آهن و […]

0

کاهش واردات محصولات فولادی در ایالات متحده

 به نقل از GMK، داده های منتشر شده توسط موسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) در روز دوشنبه (۲۷ فوریه) نشان داد شرکت های فولادی مستقر در ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۳، واردات محصولات فولادی را به ۲.۶۱ میلیون تن رساندند. این در حالی است که میزان محصولات فولادی وارد شده به ایالات متحده در […]

0

8 میلیارد دلار در آمد ارزی فولادی ها

ارزش محصولات تولیدی صنعت فولاد در کشور سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار است که حدود ۸ میلیارد دلار آن راهی بازارهای صادراتی شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار آن در بازار داخلی عرضه می‌شود. درآمد ارزی ۸ میلیارد دلاری فولادی ها به گزارش آذر آذین، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، رسول […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود