وبلاگ

دسترسی سریع

به گزارش “توسعه فولاد آذرآذین” به نقل از ایرنا، برپایه جداول آماری انجمن تولید کنندگان فولاد ایران، کل تولیدات فولادی صادراتی در دو ماهه نخست امسال به رقم 247 هزار تن رسید که در مقایسه با میزان 411 هزار تن دوره مشابه در سال 98 افت 40 درصدی دارد.

واردات تولیدات فولادی در دوره مورد بررسی که توسط انجمن مزبور در قالب جداول آماری ثبت شده، نشان می دهد واردات تولیدات فولادی (مقاطع تخت و طویل) به رقم 87 هزار تن رسید که نسبت به میزان 64 هزار تن در دو ماهه 98 رشد 36 درصدی یافت. 

مجموع مقاطع تخت فولادی وارداتی در دو ماهه نخست امسال برابر با 84 هزار تن بود و در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته که 46 هزار تن بود، افزایش 83 درصدی را نشان می دهد.

برابر جداول مورد بررسی، در بین اقلام فولادی تخت، بیشترین رشد واردات مربوط به ورق سرد که به میزان 25 هزار تن ثبت شد و نسبت به دو ماهه نخست پارسال که 11 هزار تن بود، رشد 127 درصد دارد.  

ضمن اینکه ورق گرم و پوششدار وارداتی هم به ترتیب 69 و 68 درصد در دو ماهه امسال، در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته رشد یافته است.

رشد واردات مقاطع تخت فولادی در دوره این گزارش در حالی ثبت شد که در این مدت صادرات ورق های گرم، سرد و پوششدار به ترتیب 87، 62 و 54 درصد نسبت به دو ماهه نخست سال 1398 کاهش یافته است.

مجموع صادرات مقاطع تخت فولادی در دو ماهه امسال به رقم 25 هزار تن رسید که در مقایسه با میزان 118 هزار تن دوره مشابه سال گذشته افت 79 درصدی محقق شد.

آمارهای مورد بررسی نشان می دهد واردات مقاطع طویل فولادی (تیرآهن، میلگرد، نبشی، ناودانی و سایر مقاطع) در دو ماهه نخست امسال سه هزار تن بود که نسبت به دوره مشابه در سال 98 با رقم 18 هزار تن کاهش 83 درصدی یافت. 

حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت، معدن وتجارت بیست و نهم خرداد ماه گذشته در اصفهان گفت: این وزارتخانه ضمن حمایت همه جانبه از تولید ملی، عزم خود را برای جلوگیری از واردات بی‌رویه جزم کرده که در همین ارتباط امسال 600 ردیف وارداتی بسته شده است.

همچنین حمید زادبوم معاون وزیر و رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران به تازگی گفت: خردادماه امسال بیش از 2 هزار و 224 قلم کالا ممنوعیت واردات دارند و واردات بی‌رویه نداشته‌ایم.

وی ضمن تشریح میزان واردات در سال گذشته افزود: پارسال 43.7 میلیارد دلار واردات انجام شد که مربوط به سه نوع واردات کالای سرمایه ای، مصرفی و واسطه‌ای بود و در سال گذشته کالای واسطه‌ای و ضروری 67.3 درصد،  کالای سرمایه‌ای و ضروری 13.6 درصد و 17 درصد نیز کالای مصرفی و ضروری و بقیه سایر کالاها بود.

جهت خرید و صادرات انواع محصولات اعم از نبشی و ناوانی های سبک و صنعتی ،تیر آهن و میلگرد و … به صفحه محصولات مراجعه فرمایید و برای ثبت سفارش های خود اینجا کلیک کنید.

بیشتر بخوانیم

به خواندن ادامه دهید

آشنایی با انواع سقف ساختمانی

سقف یکی از مهم‌ترین بخش‌های ساختمان است که علاوه بر زیبایی و جذابیت سازه، وظیفه محافظت از سایر بخش‌ها را بر عهده دارد. انسان در طول تاریخ تغییرات زیادی در ساختمان‌ها ایجاد کرده و امروزه با پیشرفت علوم و تکنولوژی‌های مختلف از انواع مختلفی از سقف‌ها استفاده می‌شود. هر کدام از انواع سقف‌های ساختمانی به […]

0

ورق فولادی مشبک یا رابیتس چیست و چه کاربردی دارد ؟

فولاد به عنوان یکی از کاربردی‌ترین مواد در صنایع مختلف می‌تواند به شکل سطح مقطع‌های متعددی تولید و استفاده شود. رابیتس یکی از انواع ورق‌های فولادی است که ظاهر و ساختاری منحصربه‌فرد دارد به‌گونه‌ای که بسیاری از افراد آن را در دسته ورق‌های فولادی قرار نمی‌دهند. در حقیقت رابیتس به‌گونه‌ای تولید می‌شود که قسمت عظیمی […]

0

ورق گالوانیزه چیست + انواع ورق گالوانیزه

رطوبت به عنوان اصلی‌ترین دشمن محصولات و مقاطع فولادی مختلف شناخته می‌شود و به مرور زمان باعث خوردگی، زنگ‌زدگی و پوسیدگی آن‌ها می‌شود. روکش‌های مختلفی همچون روکش روی طی فرآیندی به نام گالوانیزاسیون Galvanization باعث می‌شود که این مقاطع در برابر رطوبت مقاومت بالاتری پیدا کرده و استفاده‌های بیشتری داشته باشند. ورق گالوانیزه از جمله […]

0

نحوه اجرای سقف با نبشی و سرامیک سپری مناسب برای سقف

امروزه استفاده از سقف‌های کاذب در صنعت ساختمان رواج بسیار زیادی پیدا کرده و این سقف‌ها از تنوع و تعدد بالایی برخوردارند. در بخش‌هایی از ساختمان مانند سرویس بهداشتی، حمام، انباری و … می‌توان از سرامیک برای اجرای سقف استفاده کرد و لازمه این کار زیرسازی مناسب با استفاده از نبشی یا سپری است. سپری‌ها […]

0

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده میشود